NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nashvillen GM Eeli Tolvasesta: "Olemme huomattavasti edellä viime vuoden tilannetta"

16.9.2019 - 09:15:17


Eeli Tolvanen antoi hyvän kuvan itsestään aikaisemmin tässä kuussa pelatussa jääkiekon NHL-liigan nuorten pelaajien turnauksessa. Nashville Predatorsin General Manager David Poile ei ole kuitenkaan vielä valmis lupaamaan nuorelle suomalaishyökkääjälle NHL-paikkaa.

- Viikon päästä tiedämme paljon paremmin pystyikö Tolvanen pelaamaan ja pärjäämään muutamissa harjoitusotteluissa, Poile totesi Nashvillen verkkosivuilla.

Poilen mielestä Tolvaseen laitettiin liian kovat ennakko-odotukset mahtavan KHL-kauden 2017-18 jälkeen. Hän kirjautti tuolloin 18-vuotiaana Jokereissa 49 ottelussa tehot 19+17=36.

- Tolvanen on ollut Pohjois-Amerikassa (ammattilaisena) yhden (kokonaisen) kauden (farmiliiga AHL:ssa). Ongelma oli siinä, että hän sai niin paljon hypeä KHL-menestyksestään, joten viime kausi ei ollut helppo hänelle, Poile kertoi.

Nyt näyttäisi siltä, että Tolvanen on ottanut askeleen eteenpäin.

- Tolvanen oli varmaan yksi kolmesta tai neljästä nuorimmasta pelaajasta AHL:ssa. Hän on jo nyt parempi. Hän on paremmassa kunnossa ja teki enemmän maaleja nuorten pelaajien turnauksessa. Tämä vie aikaa, mutta olemme huomattavasti edellä viime vuoden tilannetta, Poile arvioi.

Nashville aloittaa harjoitusottelukautensa maanantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!