NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrik Laine otti puhelimen käteen ja pyysi anteeksi ketjukaveriltaan

19.9.2019 - 22:20:31


Suomalainen NHL-jääkiekkoilija Patrik Laine on ollut viime päivät kohun silmässä Iltalehdelle antamansa haastattelun vuoksi.

Laine kritisoi lehden haastattelussa seuraansa Winnipeg Jetsiä ja etenkin ketjukavereitaan.

Laineen kommentit aiheuttivat ison kohun Pohjois-Amerikassa ja niitä ovat ehtineet kommentoimaan jo ainakin Winnipeg Jetsin kapteeni Blake Wheeler ja päävalmentaja Paul Maurice.

- Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka tietää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine sanoi Iltalehden mukaan.

Nyt Laine on tullut kuitenkin katumapäälle. Winnipeg Jetsin kanavan toimittaja Jamie Thomas kertoo Twitterissä, että Laine on pyytänyt kommenttejaan anteeksi sentteriltään Bryan Littleltä.

Thomas kertoo, että Laine on laittanut Littlelle viestiä ja sen jälkeen he ovat puhuneet parin minuutin ajan puhelimessa myös muusta kuin jääkiekosta.

Laine, 21, on iskenyt kolmen kauden aikana NHL:ssä peräti 110 maalia, mutta hän on saanut osakseen myös kritiikkiä muun muassa epätasaisuudestaan. Laine on tällä hetkellä ilman sopimusta, mutta Winnipeg Jets omistaa hänen pelaajaoikeutensa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!