NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaispuolustaja kohtasi NHL-ykkösvaraus Jack Hughesin – ”Liigaa ja AHL:ää en ole ajatellut sekuntiakaan”

22.9.2019 - 19:52:22


Jääkiekkoilija Tarmo Reunanen pelasi perjantaina ensimmäisen varsinaisen NHL-harjoitusottelunsa New York Rangersissa.

Puolustaja Reunasella, 21, on sopimus Rauman Lukon kanssa, mutta NHL-kauden lähestyessä fokus on vain ja ainoastaan pelipaikan saamisessa New York Rangersiin.

– Ei ole mitään muuta tähtäintä. Rehellisesti sanottuna Liigaa ja AHL:ää en ole ajatellut sekuntiakaan. Kaikki on nyt pelissä täällä, Tarmo linjasi perjantaina pelin jälkeen.

Rangers hävisi vieraissa New Jersey Devilsille 2-4. Reunaselle ottelu oli todellinen näytön paikka. Hän kokosi reippaasti yli 20 minuuttia jääaikaa ja sai vastuuta niin yli- kuin alivoimapelissä.

– Rehellisesti täytyy sanoa, etten muista, milloin olen viimeksi ollut näin hermostunut ennen peliä. Edes liigadebyytti ja maajoukkuedebyytti eivät hermostuttaneet näin paljon. Saatiinpa nyt ensimmäinen pois alta.

– En ole ennen pelannut ottelussa, jossa olisi näin kova taso. Kerran taisi päästä (NHL:n ykkösvaraus) Jack Hughes laidan kautta läpi, mutta onneksi pääsin mailan kanssa häiritsemään. Hyvä pelaaja hän on, arvioi Reunanen.

Viimeisimmän trimmauksen jälkeen Rangersin leiriryhmässä on 13 puolustajaa. NHL-joukkueen rosterissa on tyypillisesti 7–8 puolustajaa, joten naantalilaislähtöinen Reunanen vääntää nyt tosissaan pääsystä maailman parhaaseen jääkiekkoliigaan.

Vain muutaman Rangers-puolustajan paikka NHL:ään on pomminvarma (Jacob Trouba, Marc Staal, Brady Skjei, Brendan Smith). Jäljellä olevat kolme harjoitusottelua kertonevat, liittyykö joukkoon myös Reunanen.

PASI TUOMINEN
Newark, New Jersey

Reunasen haastattelu kokonaisuudessaan alla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!