NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähde: Carolina Hurricanes kiinnostunut Jesse Puljujärvestä

18.10.2019 - 07:20:06


Jääkiekon NHL-liigaseura Carolina Hurricanes on kiinnostunut hyökkääjä Jesse Puljujärvestä. Asiasta kertoo TSN-kanavan arvostettu toimittaja Pierre LeBrun.

Puljujärvi vietti viimeiset kolme kautta NHL:n Edmonton Oilersin organisaatiossa. Hän pelaa tällä hetkellä SM-liigaa Oulun Kärpissä. Puljujärven Kärpät-sopimuksessa on kuitenkin pykälä, joka mahdollistaa palaamisen NHL:ään 1. joulukuuta asti.

LeBrunin mukaan Carolina haluaisi vielä yhden hyökkääjän NHL-ryhmääänsä.

- Carolina tekee tiedusteluja. Kun he eivät saaneet kauppaa aikaiseksi Anaheimin kanssa, niin Hurricanesilla on yhä aukko kolmessa ensimmäisessä ketjussa. Carolina on tiedustellut New York Islandersin Josh Ho-Sangin saatavutta. Ho-Sang tarvitsisi muutosta, LeBrun kertoi torstaina TSN:n Insider Trading -osiossa.

LeBrun viittasi puolustaja Justin Faulkiin, joka oli huhujen mukaan menossa Anaheim Ducksiin noin kuukausi sitten. Carolina kauppasi sittemmin Faulkin St. Louis Bluesiin.

- Jesse Puljujärvikin tarvitsisi maiseman vaihtoa. Hän on toinen pelaaja, jota Carolina on lähteideni mukaan kysellyt ja tiedustellut hintaa. Hurricanes on aloittanut kauden hyvin, mutta uskoo tarvitsevansa jossain vaiheessa yhden hyökkääjän kolmeen ensimmäiseen ketjuunsa, LeBrun jatkoi.

Puljujärven NHL-oikeudet ovat yhä Edmontonilla.

Puljujärvellä olisi Carolinassa hyvä suomalainen tukiverkko. Hurricanesin NHL-ryhmässä pelaavat hyökkääjät Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Erik Haula.

Carolina on varsin suomalaispitoinen seura. Hurricanesin farmijoukkueessa vaikuttavat hyökkääjät Janne Kuokkanen ja Eetu Luostarinen sekä puolustaja Alex Lintuniemi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!