NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Toivottavasti pystyn tekemään vähän enemmän pisteitä jatkossa" - NHL:n ykkösvaraus Jack Hughesille tuplahelpotus

18.10.2019 - 09:20:02


Jääkiekon NHL-liigan viime kesän draftin ykkösvaraus Jack Hughes sai vihdoin pistetilinsä auki torstaina. Se ensimmäinen NHL-tehopiste tuli makeaan paikkaan.

Hughes oli vetänyt ensimmäiset kuusi ottelua kiikaritehoilla. Kaiken lisäksi yhdysvaltalaissentterin edustama New Jersey Devils oli hävinnyt ne kuusi ottelua.

Hughes syötti torstaina voittomaalin, kun New Jersey löi arkkivhollisensa New York Rangersin kotonaan 5-2. Kyseessä oli samalla Hughesin ja "kiistakumppanin", kesän NHL-draftissa numerolla kaksi varatun Rangersin Kaapo Kakon ensimmäinen kohtaaminen runkosarjassa.

- Oli mukava päästä tilastoihin vihdoinkin. Oli erityistä kuulla suosionosoitukset, kun nimeni kuulutettiin. Oli aika makeata nähdä pari Hughes-paitaa katsomossa. Tämä on jännittävää. Toivottavasti pystyn tekemään vähän enemmän pisteitä jatkossa, helpottunut Hughes sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Illasta tuli tuplahelpotus. Kasvanein odotuksin kauteen lähtenyt Devils sai vihdoin voittotilinsä auki.

- Tarvitsimme tuota (voittoa) kipeästi. Loistava esitys kaikilta kokoonpanossa. Olemme tarvinneet tuota jo jonkin aikaa. Oli hienoa saada se tänään, New Jerseyn maalivahti Mackenzie Blackwood iloitsi.

Hughes odottaa innolla tulevia taistoja Rangersia vastaan.

- Tämä keskinäinen kilpailu on aika hullua. Näytti siltä, että hallissa oli 60 prosenttia Devils-faneja ja 40-prosenttia Rangers-faneja. Tämä saattaa olla hyvä kilpailu seuraavien vuosien ajan, Hughes totesi.

Hughesin ja Kakon seuraava kohtaaminen on ohjelmassa lauantaina 30. marraskuuta. Se kamppailu käydään iltapäivällä eli ottelu alkaa suomalaisittain "ihmisten aikaan".


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!