NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Siitä tulee mahtavaa" - suomalaisvahti pääsee pelaamaan NHL-ottelun kotikaupungissaan, GM Kekäläinen ilmoittautui matkaoppaaksi

9.11.2019 - 08:40:05


Jääkiekon NHL-liiga ilmoitti perjantaina, että Suomessa pelataan ensi kaudella kaksi runkosarjaottelua. Vastakkain asettuvat Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin Colorado Avalanche sekä General Manager Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets.

Columbuksen suomalaisia sopimuspelaajia ovat maalivahdit Joonas Korpisalo ja Veini Vehviläinen, puolustaja Markus Nutivaara sekä hyökkääjä Markus Hännikäinen. Heistä Korpisalo ja Nutivaara ovat tällä hetkellä Blue Jacketsin NHL-vahvuudessa.

- Hieno uutinen. Olen ajatellut tuota hieman, kun olen katsonut Euroopassa pelattavia NHL-otteluita. Siitä tulee mahtavaa. Pääsee pelaamaan perheen ja ystävien edessä. Asun Helsingissä, joten tämä on aika makeeta, Korpisalo intoili Columbuksen verkkosivuilla.

Kekäläinen ilmoittautui jo matkaoppaaksi.

- Minä pääsen käymään Suomessa paljon, mutta jotkut näistä pelaajista eivät varmaan ole käyneet siellä. Tästä tulee ensimmäinen kerta joillekin jätkistä. Esittelen innoissani kotimaatani näille, jotka eivät ole käyneet siellä ja esittelen sitä vähän enemmän niille, jotka ovat käyneet, mutta ovat nähneet vain jäähallin ja hotellin, Kekäläinen lupasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29