FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Venäläinen jääkiekkolegenda väläyttää isoa uutispommia: Aleksandr Ovetshkin voisi siirtyä KHL:ään

18.11.2019 - 17:34:03


Jääkiekkoilija Aleksandr Ovetshkin on yksi kaikkien aikojen NHL-pelaajista ja maalintekijöistä, mutta hän ei välttämättä pelaa uransa loppuun saakka NHL:ssä.

Näin uskoo ainakin Venäjän kiekkoliiton pomo, legendaarisen "Punakoneen" entinen maalivahti Vladislav Tretjak.

Ovetskinilla on sopimus Washington Capitalsin kanssa kesään 2021 saakka, mutta uutta jatkosopimusta hän ei välttämättä enää tämän jälkeen allekirjoita.

- En sulje pois sitä mahdollisuutta (KHL-sopimuksesta). Sasha on voittanut urallaan useita palkintoja NHL:ssä, kuten Stanley Cupin. Tiedän, että hän haluaa olla vielä olympiavoittaja ja Peking voi olla siihen viimeinen mahdollisuus, Tretjak sanoi NHL.comissa.

Kaiken taustalla on se, ettei NHL ole osallistumassa ainakaan näillä näkymin vuoden 2022 talviolympialaisiin. Seuraavissa talvikisoissa Ovetshkin olisi jo sen verran iäkäs, ettei välttämättä enää siinä vaiheessa pelaa.

- Ehkä yksi KHL-seura antaa hänelle sellaisen tarjouksen, mistä hän ei voi yksinkertaisesti kieltäytyä, Tretjak väläytteli.

Ovetshkinin, 34, KHL-siirto olisi toteutuessaan iso uutispommi. Ovetshkin on ampunut NHL:n runkosarjassa jo maagiset 672 maalia ja on yksi kaikkien aikojen maalitykeistä.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!