FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lisää syytöksiä NHL-luotsien käytöksestä - Blackhawksin apuvalmentaja laitettiin sivuun tutkinnan ajaksi

3.12.2019 - 05:45:42Jääkiekon NHL-liigaseura Calgary Flamesin päävalmentaja Bill Peters joutui eroamaan viime viikolla rasismiskohun takia. Nyt Chicago Blackhawksin apuvalmentaja Marc Crawford on joutunut toistaiseksi sivuun, kun häntä on syytetty väkivaltaisuudesta.

Crawfordin väitetty tapaus on 13 vuoden takaa, kun hän toimi Los Angeles Kingsin päävalmentajana. Tuolloin Kingsissä pelannut Sean Avery kertoi New York Postille, että Crawford potkaisi häntä vaihtoaitiossa joulun aatonaattona 2006.

- Olin syyllinen siihen, että meille vihellettiin jäähy väärästä vaihdosta. Hän ei laittanut minua kärsimään jäähyä. Vastustaja teki maalin ja Crawford antoi palaa. Hän potkaisi minua takapuoleen, niin että siitä jäi jälki, Avery kertoi New York Postille.

Blackhawks ilmoitti tutkivansa asiaa. Crawford on sivussa joukkueen toiminnasta tutkimuksen ajan. Chicago ei aio kommentoida asiaa enempää ennen kuin selvitys on valmis.

Crawford luotsasi Colorado Avalanchen Stanley Cup -mestariksi 1996.

Avery ei itse ollut pelaajaurallaan mikään puhdas pulmunen. Hän kohautti monilla tempuillaan sekä kaukalossa että kaukalon ulkopuolella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiekara juoksi kympin 34.34

11.7.2020 21:12:51