FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MM-kultapuolustaja maalasi kahdesti farmijäillä - "Tuota he haluavat minulta"

15.1.2020 - 08:15:04


Puolustaja Oliwer Kaski on ollut hyvässä vireessä jääkiekon farmiliiga AHL:ssä sen jälkeen, kun hän vaihtoi seuraa. Viime kevään MM-kultapuolustaja teki tiistaina kaksi maalia. Kasken Charlotte Checkers kukisti Hershey Bearsin kotonaan 4-1.

Kaski kaupattiin NHL:n puolella Detroit Red Wingsista Carolina Hurricanesiin hieman yli kuukausi sitten. Hän on nyt kerännyt Checkers-paidassa pelaamissaan 12 ottelussa 4+4=8 pistettä.

- Tuota (hyökkäävää peliä) he haluavat minulta. He sanoivat heti alusta lähtien haluavansa minun nousevan mukaan hyökkäyyksiin ja liikuttavan kiekkoa paljon. Uskon tehneeni sitä ja olen saanut siitä itseluottamusta, Kaski kertoi Charlotten verkkosivuilla.

Kaski ei ollut kuitenkaan tiistain tehokkain suomalainen Checkers-pelaaja. Hyökkääjä Janne Kuokkanen saalisti 0+3 pistettä. Kuokkanen on tehtaillut viimeisessä 17 ottelussa 5+14=19 pistettä.

Kaapo Kähkönen torjui Iowa Wildille 5-2 -voiton Bakersfield Condorsin hallissa. Kahdessa edellisessä ottelussa verkkoa heiluttanut Bakersfieldin Markus Granlund (0+1) venytti pisteputkensa kolmen kamppailun mittaiseksi.

Milwaukee Admiralsin Miikka Salomäki teki kauden kolmannen AHL-maalinsa. Admiralsin Eeli Tolvanen kirjautti yhden syöttömerkinnän, mutta ei ole maalannut sitten Suomen itsenäisyyspäivän.

AHL tiistaina (14.01.2020)

Charlotte - Hershey 4-1
Oliwer Kaski, Cha 2+0
Janne Kuokkanen, Cha 0+3
Eetu Luostarinen, Cha 0+0

Rockford - Milwaukee 1-4
Mikael Hakkarainen, Rck ei kokoonpanossa
Kevin Lankinen, Rck varamaalivahtina
Joni Tuulola, Rck 0+0
Miikka Salomäki, Mil 1+0
Eeli Tolvanen, Mil 0+1

Bakersfield - Iowa 2-5
Markus Granlund, Bkd 0+1
Kaapo Kähkönen, Ia 19 laukausta/17 torjuntaa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!