NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaapo Kakko voi heittää toivon pudotuspeleistä, siitä NY Rangersin alkava poistomyynti pitää huolen

20.1.2020 - 22:47:51


New York Rangers pelaa NHL:ssä odotettua vahvemmin, mutta joukkueen eteneminen Stanley Cupin pudotuspeleihin on äärimmäisen epätodennäköistä.

Rangers on jo parin vuoden ajan tehnyt jälleenrakennusta. Se on tarkoittanut muun muassa joukkueen tyhjentämistä kelvollisista, mutta tulevaisuuden kannalta vähämerkityksellisistä pelaajista.

Kaikki merkit puhuvat sen puolesta, että poistomyynti jatkuu tälläkin kaudella. Kuumin kauppatavara on hyökkääjä Chris Kreider. Hänen rinnalleen ovat sittemmin nousseet myös Ryan Stromen ja Pavel Butshnevitshin nimet. Myös maalivahti Alexandar Georgiev on kaupan.

Ei ole realistista ajatella, että Rangers saa vaihtokaupoissa pelaajia, joilla olisi heti myönteinen vaikutus joukkueeseen. Sen sijaan New Yorkin jääkiekkoylpeys jahtaa todellisia lupauksia ja hyviä varausvuoroja.

Suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko on yksi keskeisistä rakennuspalikoista Rangersin uudessa tulemisessa. Kakon, 18, NHL-tulokaskausi on tosin jäämässä hurjasti odotuksista (43 ottelua, 16 tehopistettä) ja tuskin hän pääsee maistamaan Stanley Cupin pudotuspelejäkään ensimmäisellä kaudellaan.

NHL:ssä siirtoaika umpeutuu 24. helmikuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!