NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aleksander Barkovilla ja kumppaneilla vielä yksi ottelu ennen lomaa - tulikuumien joukkueiden taistossa hieno sivujuoni

21.1.2020 - 09:15:23


Aleksander Barkovin edustama Florida Panthers on yksi kuumimmista joukkueista jääkiekon NHL-liigassa tällä hetkellä. Florida kukisti maanantaina Minnesota Wildin vieraissa 5-4 ja venytti voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi.

Florida pääsee keskiviikkona lomalle - tai ehkä tässä tapauksessa joutuu. Panthers kohtaa vielä tiistaina Chicago Blackhawksin vieraissa. Myös Chicago lähtee taistoon viisi voittoa allaan.

- Yksi ottelu vielä ennen taukoa. Meidän täytyy päättää tämä hyvissä tunnelmissa, maanantaina Floridan voittomaalin tehnyt hyökkääjä Noel Acciari totesi seuran verkkosivuilla.

Ottelussa on myös hieno sivujuonne. Floridan nykyinen päävalmentaja Joel Quenneville luotasi Chicagon kolmeen Stanley Cup -mestaruuteen viime vuosikymmenellä. Ne tittelit eivät enää auttaneet, kun Quenneville sai potkut syksyllä 2018.

Nyt Quenneville tekee paluun Chicagoon. Jälleennäkemisen uskotaan sujuvan hyvissä tunnelmissa.

- Quenneville on ikoni Chicagossa, oli kyse sitten kolmesta Stanley Cupista tai siitä, että hän auttoi meitä kehittymään paremmiksi pelaajiksi. Olen varma, että hän saa lämpimän vastaanoton, Chicagon supertähti Patrick Kane sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Mutta itse ottelussa lämpimät tunteet jäävät varmasti sivuun. Kamppailu on erittäin tärkeä kummallekin joukkueelle. Chicago jahtaa playoff-paikkaa ja Florida yrittää pitää playoff-paikastaan kiinni.

- Haluaisimme päästä tilanteeseen, jossa pystyisimme vakiinnuttamaan playoff-paikkaamme, mutta näyttää vähän siltä, että tulemme taistelemaan siitä koko kauiden ajan, Quenneville näki.

Florida pelaa tiistain ottelun jälkeen seuraavan kerran 1. helmikuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, lauantain tulokset

23.2.2020 08:30:28