NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n sinivalkoisessa pistepörssissä tiukka kärkitaisto - "Toki Patella on saumaa, jos vähän käy tuuri"

14.2.2020 - 09:45:10


Jääkiekon NHL-liigan runkosarjan parhaasta suomalaisesta pistemiehestä tullaan tänä keväänä käymään erinomaisen tiukka kisa. Tällä hetkellä paalupaikkaa pitää Aleksander Barkov (54 ottelua, 56 pistettä), mutta aivan kannoilla hengittävät Teuvo Teräväinen (54 pistettä), Patrik Laine (53) ja Sebastian Aho (52).

Mikko Rantanen on hänkin lähes piste per peli -tahdissa (40 ottelua ja 39 pistettä), mutta alkukauden loukkaantuminen taisi sittenkin venyä liian pitkäksi tässä suomalaisten välisessä otatuksessa.

Ikitaistelija Leo Komarov veikkaa, että Barkov on keulilla myös runkosarjan lopussa.

– Hän on erittäin hyvä jokaisella osa-alueella ja pelaa suurimpia minuutteja. Ahollakin on ollut hyvä kausi, hän on vaarallinen pelaaja. Ja toki "Patella" (Laine) on saumaa, jos vähän käy tuuri, Komarov pohdiskelee NordicBetille.

Komarov arvioi parisen viikkoa sitten, että Aleksandr Ovetshkin ei pystyisi ylittämään Wayne Gretzkyn hallussaan pitämää kaikkien aikojen NHL:n runkosarjan maaliennätystä. Tuon arvion jälkeenkin "Ovie" on takonut kuusi maalia lisää.

New York Islanders päävalmentaja Barry Trotz totesi ennen Washingtonin kohtaamista, että hänellä "ei ole epäilystäkään", etteikö Ovetshkin saavuttaisi Gretzkyn haamulukemaa 894. Ovetshkinin maalimäärä on nyt 698.

– Hän on kaikkien aikojen paras maalintekijä. Hän tulee tekemään vielä paljon lisää, ja jos olisin vedonlyöjä, veikkaisin hänen rikkovan ennätyksen, Trotz totesi medialle.

Lähde: Betsson Groupin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!