NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n siirtorajalla hiljaiseloa viettänyt Stanley Cup -mestari saamassa jättipalasen takaisin - "Lähempänä tunnelin päätä kuin alkua"

27.2.2020 - 06:30:10


Jääkiekon NHL-liigan mestaruutta eli Stanley Cupin voittoa puolustava St. Louis Blues ei tehnyt mitään liikkeitä pelaajasiirtojen takarajalla maanantaina. St. Louis on kuitenkin saamassa valtavan vahvistuksen sairastuvalta.

Vladimir Tarasenko alkaa pikku hiljaa lähetyä pelikuntoa. Olkapäävammaa poteva venäläistähti on pelannut viimeksi 24. lokakuuta.

- Tarasenko luistelee joukkueen kanssa säännollisesti. Hän on lähempänä tunnelin päätä kuin tunnelin alkua, St. Louisin General Manager Doug Armstrong muotoili NHL:n verkkosivuilla.

Tarkkaa päivämäärää Tarasenkon paluulle ei vielä ole, mutta hän saattaa ehtiä pelaamaan vielä monta runkosarjan ottelua.

- Odotan Tarasenkon lähtevän mukaan idän vieraskiertueellemme, mutta hän ei tule vielä pelaamaan. Hän pääsee kuitenkin taas sulautumaan joukkueeseemme, Armstrong jatkoi.

Tuo vieraskiertue päättyy 8. maaliskuuta eli Tarasenkon paluuta voidaan odottaa jossain vaiheessa sen jälkeen. St. Louis pelaa viimeisen runkosarjaottelunsa 4. huhtikuuta.

Tarasenko oli kausilla 2014-19 koko NHL:n kolmanneksi paras maalintekijä.

Viisi edellistä otteluan voittanut St. Louis johtaa Läntistä konferenssia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10