NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Torontolle ja Vancouverille julmat takaiskut NHL:ssä - "Eihän tämä ole täydellinen tilanne, mutta se on mitä se on"

27.2.2020 - 09:30:14


Toronto Maple Leafs ja Vancouver Canucks ovat kokeneet julmat takaiskut jääkiekon NHL-liigassa reilu kuukausi ennen runkosarjan päättymistä. Maple Leafs menetti puolustaja Jake Muzzinin. Canucksin riveistä on lähtenyt maalivahti Jacob Markström.

Muzzin solmi juuri maanantaina neljän vuoden jatkosopimuksen Toronton kanssa. Vuoden 2016 World Cup -voittaja on sivussa neljä viikkoa saatuaan kiekon käteensä tiistaina.

Toronton takalinjoilta puuttuivat jo valmiiksi tähtipuolustaja Morgan Rielly ja Cody Ceci. Maple Leafs kohtaa torstaina playoff-taiston kannalta huipputärkeässä ottelussa Florida Panthersin.

- Tämän takia organisaatiossa on syvyyttä. Meillä on jätkiä, jotka voivat astua kehiin. He eivät ole enää AHL-tason pelaajia. He ovat NHL-pelaajia. Me luotamme heihin, Toronton päävalmentaja Sheldon Keefe vakuutteli NHL:n verkkosivuilla.

Markströn kävi alavartalon operaatiossa. Ruotsalaivahdin tilannetta katsotaan uudestaan kahden viikon päästä.

Vancouver yrittää päästä pudotuspeleihin ensimmäisen kerran sitten kevään 2015. Tällä hetkellä Canucksin tilanne sarjataulukossa näyttää hyvältä. Markströmilla on ollut iso rooli Vancouverin vahvassa kaudessa. Hänestä on puhuttu jopa ehdokkaana NHL:n parhaaksi maalivahdiksi.

Nyt torjuntavastuu lankeaa Thatcher Demkolle. Kakkosmiehenä toimii maanantaina hankittu Louis Domingue.

- Demko on pelannut hyvin. Joukkueemme luottaa häneen. Eihän tämä ole täydellinen tilanne, mutta se on mitä se on, Vancouverin General Manager Jim Benning totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!