FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Winnipeg Jets ei palaa harjoituksiin, vaikka NHL-säännöt jo sallisivat

5.6.2020 - 21:11:00


Jääkiekon NHL:ssä pienryhmäharjoittelu on mahdollista ensi maanantaista lähtien, mutta kaikki seurat eivät vielä käytä mahdollisuutta hyväkseen.

Ainakin Winnipeg Jets ja Montreal Canadiens pitävät vielä ovet säpissä, uutisoi kanadalainen urheilumedia TSN. Kanadalaisjoukkueissa on merkittäviä suomalaispelaajia, kuten Patrik Laine (Jets), Joel Armia ja Artturi Lehkonen (Canadiens).

New York Islanders oli ensimmäisiä, jotka ilmoittivat aloittavansa pienryhmäharjoittelun. Seuran GM Lou Lamoriello kertoi lehdistölle, että harjoittelutilat avataan maanantaina. Lamoriellon mukaan joukkueen pelaajista tosin vain noin kolmannes on tällä hetkellä seuran kotiseudulla.

Koronaviruspandemiasta johtuen pienryhmäharjoitteluun on tarkat terveysmääräykset. Osallistuminen on pelaajille ja muulle henkilöstölle vapaaehtoista.

NHL tauotti kautensa maaliskuussa. Terveys- ja turvallisuustilanteen salliessa harjoitusleirit aloitetaan aikaisintaan 10. heinäkuuta, ja otteluita on mahdollisesti tiedossa elokuun alkupuolella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19