Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Markus Granlundilta hurja paljastus - kertoo kaiken Connor McDavidin ylivoimaisuudesta: "Eihän se niitä täysillä voinut vetää"

10.7.2020 - 21:35:00


Jääkiekkoilija Markus Granlund on vieraillut tuoreessa Jargoni-podcastissa.

Granlund teki tuoreessa jaksossa kovia paljastuksia entisestä joukkuekaveristaan, Edmonton Oilersin supertähdestä Connor McDavidista.

McDavid tunnetaan kenties koko maailman tämän hetken parhaana pelaajana ja etenkin kanadalaisen luistelutaitoa on ehditty kummastelemaan.

Granlund kertoi podcastissa jotain, joka kertoo häkellyttävällä tavalla McDavidin ylivertaisuuden. Granlundin mukaan McDavid ei voi esimerkiksi luistella niin sanottuja viivoja täysillä harjoituksissa.

- Eihän se niitä voi täysillä vetää, ettei se nolaisi muuta joukkuetta. Muut jää 50 metriä taakse. Hän on myös kapteeni, eikä halua, että muut näyttää huonolta, Granlund naurahti.

Granlundin mukaan McDavid on kuitenkin kentän ulkopuolella varsin tavallinen jätkä. McDavidilla on kotonaan muun muassa oma viinikellari, eikä kanadalaisella ole minkäänlaisia tähden elkeitä. Granlund istui Edmontonin pukukopissa McDavidin vieressä.

- Tosi hyvä äijä. Olimme ihan hyvää pataa ja joskus vieläkin laitellaan viestejä, Granlund paljasti.

Koko Jargoni-jakson voit katsoa jutun alla olevasta Youtube-upotuksesta.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!