Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Markus Granlund vietti kostean illan NHL:n perinteisessä juhlassa - "150-senttinen Johnny Hockey ei enää pysynyt pystyssä"

10.7.2020 - 22:05:14


Jääkiekkoilija Markus Granlund on vieraillut tuoreessa Jargoni-podcastissa.

Granlund teki jaksossa paljastuksia muun muassa ajastaan Calgary Flamesissa.

Granlund aloitti NHL-uransa Calgaryssa ja pääsi osallistumaan perinteiseen "tulokaskasteeseen", missä ideana on se, että NHL-joukkueen tulokkaat maksavat muulle joukkueelle illan.

- Meillä oli oma Rookie party Philadelphiassa. Mun lisäksi siellä taisi olla kolme tulokasta ja muun muassa Johnny Hockey (Johnny Gaudreau), Granlund aloitti tarinansa perinteisestä juhlasta.

Rookie-illallisesti jäi Granlundille hauska muisto.

- Tästä on itseasiassa hauska tarina. Suomalaisena oli ehkä joskus tullut aikaisemminkin vedettyä humalan puolelle, joten se toleranssi oli ehkä vähän kovempi kuin Johnny Hockeylla, kun se oli 150 senttiä pitkä, Granlund taustoitti nauraen.

Rookieille oli keksitty peli, missä humalan tuloa ei voinut estää.

- Vanhemmat pelaajat ottivat meidän kaikkien rookieiden puhelimet pöydälle ja jos puhelin värähti eli tuli viesti tai joku tai syttyi edes valo, niin joutui juomaan shotin. Mä sitten sanoin, että mulle ei tule mitään, koska Suomessa on yö. Mä voin siis tulla tuohon Johnnyn kelkkaan mukaan. Ja sehän on Phillystä kotoisin, Granlund jatkoi.

- Sillä paukkui sitten puhelin koko ajan ja tuli aika iso jurri päälle. Johnny ei sitten pysynyt enää pystyssä. Ne taluttivat meidän nukkumaan, mutta mä sanoin, etten mä vielä mene, kun muu joukkue oli lähdössä yöhön. Laitoin sitten vaan lisää dödöä ja lähdin mukaan, Granlund kertoi nauraen.

Koko Jargoni-jakson voit katsoa alla olevasta Youtube-upotuksesta.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!