Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aleksander Barkov haluaa revanssin: "Nyt saamme uuden mahdollisuuden"

1.8.2020 - 07:30:15


Aleksander Barkov aloitti uransa jääkiekon NHL-liigassa syksyllä 2013. Suomalaishyökkääjä on päässyt sinä aikana pelaamaan vain kuudessa playoff-ottelussa. Nyt hän haluaa tuohon lukemaan lisäystä.

Barkovin Florida Panthers kohtaa NHL-kauden jatkuessa New York Islandersin. Joukkueet taistelevat paras viidestä -systeemillä pelattavassa ottelusarjassa pääsystä varsinaisiin pudotuspeleihin.

Barkovin toistaiseksi ainoa playoff-reissu nähtiin keväällä 2016. Panthers tippui tuolloin heti ensimmäisellä kierroksella juuri Islandersin käsittelyssä voitoin 2-4.

- Nyt saamme uuden tilaisuuden. Muistan, että olimme silloin (2016) aika nuori joukkue ja meillä oli todella hyvä tilaisuus lyödä Islanders, mutta he olivat hieman parempia siinä ottelusarjassa, Barkov sanoi Floridan verkkosivuilla.

Noista kevään 2016 kuudesta ottelusta kolme meni jatkoeriin. Islanders voitti kaikki kolme ylityöpeliä.

- Islanders varmaan muistaa sen miten he voittivat meidät. Me muistamme kuinka he voittivat meidät. Me totta kai nyt haluamme kukistaa heidät, Barkov jatkoi.

Florida on viimeksi voittanut playoff-ottelusarjan, kun Barkov ei ollut vielä viettänyt ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Panthers eteni seuran historian kolmannella kaudellaan satumaisesti Stanley Cup -finaaleihin keväällä 1996.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!