Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jesperi Kotkaniemi Montrealin kolmosketjussa - "Kokemuksessa emme pärjää Pittsburghille"

1.8.2020 - 08:00:13


Jesperi Kotkaniemen jo kerran päättyneeksi luultu kausi jääkiekon NHL-liigan Montreal Canadiensissa jatkuu lauantaina. Montreal haastaa karsintakierroksella Pittsburgh Penguinsin pääsystä varsinaisiin pudotuspeleihin.

Kotkaniemi on pelannut viimeksi Montrealin paidassa tammikuun lopussa. Hän kärsi myöhemmin pernavamman maaliskuussa pelatessaan Canadiensin farmijoukkueessa, AHL:n Laval Rocketissa. Pitkä koronatauko antoi kuitenkin aikaa toipumiseen ja nyt 20-vuotias suomalainen tähyää NHL:n pudotuspeleihin.

Ainakin perjantain harjoitusten perusteella Kotkaniemi aloittaa tosipelit Montrealin kolmosketjussa. Hänen laidoillaan luistelevat Artturi Lehkonen ja Paul Byron.

- Meillä on neljä ketjua, joiden uskomme olevan tietyllä tavalla tasaisia. Meidän täytyy nimenomaan painottaa sitä ja saada pelattua neljällä ketjulla, Montrealin päävalmentaja Claude Julien paalutti.

Montrealilla on myös toinen 20-vuotias sentteri. Nick Suzuki johtaa kakkosketjua Joel Armian ja Jonathan Drouinin välissä. Pittsburghilta löytyy keskushyökkääjän tontilta "hieman" enemmän kokemusta ja menestystä. Siellä luistelevat kohta 33 vuotta täyttävä Sidney Crosby ja juuri 34 vuotta täyttänyt Jevgeni Malkin.

- Kokemuksen tasolla emme pärjää Pittsburghille, jolla on Crosby, Malkin ja (puolustaja Kris) Letang. Meillä on mahdollisuus voittaa, jos kaikki pystyvät nousemaan esiin ja pelavaat hieman taitoaan paremmin sekä omaavat itseluottamusta tehdä sen, Julien näki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!