Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Kyllä meillä tulee olemaan maalivahti" - NHL-luotsit pitävät Mikko Koskista ja kollegoja jännityksessä

1.8.2020 - 08:45:56


Jääkiekon NHL-liigakausi jatkuu tosipeleillä lauantaina. Ohjelmassa on viisi kamppailua. Yhdeksi avauspäivän puheenaiheista on nousemassa salamyhkäisyys. Peräti seitsemän päävalmentajaa ei ole suostunut paljastmaan aloittavaa maalivahtiaan - tai ei oikeasti tiedä kuka hän tulee olemaan.

- Olette oikeassa. Meillä tulee olemaan maalivahti, New York Islandersin päävalmentaja Barry Trotz veisteli toimittajien uteluun NHL:n verkkosivuilla.

Se Islandersin aloittava veskari tulee olemaan joko Semyon Varlamov tai Thomas Greiss.

Suomalaisittain mielenkiintoisin tilanne on Edmonton Oilersissa. Tolppien väliin luistelee joko Mikko Koskinen tai Mike Smith.

- Me teemme töitä päätöksen eteen, Oilersin päävalmentaja Dave Tippett totesi.

Salamyhkäisiä maalivahtiensa suhteen ovat myös New York Rangers (Igor Shesterkin tai Henrik Lundqvist), Carolina Hurricanes (Petr Mrazek tai James Reimer), Calgary Flames (David Rittich tai Cam Talbot) ja Pittsburgh Penguins (Matt Murray tai Tristan Jarry). Myöskään Chicago Blackhawks ei ole paljastanut maalivahtivalintaansa, mutta todennäköisesti torjuntatöistä vastaa Corey Crawford.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!