Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kasperi Kapasella 18-vuotias ketjukaveri NHL-kauden jatkuessa - nuorukainen yltää samaan temppuun Jarome Iginlan kanssa

2.8.2020 - 08:30:17


Kasperi Kapanen saa rinnalleen todella nuoren ketjukaverin, kun Toronto Maple Leafs palaa jääkiekon NHL-liigan jäille sunnuntaina. Toronto kohtaan NHL:n karsintakierroksella Columbus Blue Jacketsin. Varsinaisiin NHL:n pudotuspeleihin pääsee kolmella voitolla.

Nick Robertson luisteli jälleen lauantain harjoituksissa Kapasen ja keskushyökkääjä Alexander Kerfootin rinnalla Toronton kolmosketjussa. Syyskuussa 19 vuotta täyttävällä Robertsonilla ei ole vielä lainkaan NHL-kokemusta, ei edes runkosarjasta. Yhdysvaltalaislaituri oli Maple Leafsin toisen kierroksen varaus kesän 2019 NHL-draftissa.

Robertson on pelannut aikaisemmin tällä kaudella Ontarion junioriliigan Peterborough Petesissä.

- Odotamme innokkaasti kuinka Robertson tulee pärjäämään. Uskon, että hän on valmistautunut ja on valmis tähän. Sen takia voimme luottavaisesti laittaa hänet kokoonpanoon, Toronton päävalmentaja Sheldon Keefe kertoi lauantaina lehdistötilaisuudessa.

Sportsnet-kanavan mukaan Robertsonista tulee ensimmäinen 18-vuotias, joka tekee NHL-debyyttinsä pudotuspeleissä sitten kevään 1996. Tuolloin saman tempun teki Jarome Iginla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!