NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Unelmaottelun pelannut Joonas Korpisalo: "Tämä oli mahtavaa, tämä oli hauskaa"

3.8.2020 - 08:00:08


Maalivahti Joonas Korpisalon uran ensimmäisestä playoff-ottelusta jääkiekon NHL-liigassa tuli unohtumaton kokemus. Korpisalo kirjautti tililleen Columbus Blue Jacketsin seurahistorian ensimmäisen nollapelin NHL:n pudotuspeleissä.

Korpisalo pysäytti kaikki 28 laukausta, kun Columbus kukisti Toronto Maple Leafsin 2-0 NHL:n pudotuspelien karsintakierroksen ensimmäisessä kohtaamisessa.

Korpisalo on pelannut NHL:ssä kaudesta 2015-16 lähtien. Columbus on sinä aikana päässyt pudotuspeleihin kolmesti (2017, 2018, 2019), mutta sittemin Florida Panthersiin siirtynyt Sergei Bobrovski toimi maalivahtina jokaisessa playoff-ottelussa.

- Minulla oli aika luottavainen olo alusta lähtien. Pojat pelasivat todella hyvin edessäni ja taistelivat, jotta minä näkisin kiekon. Tämä oli mahtavaa. Tämä oli hauskaa, Korpisalo intoili NHL:n verkkosivuilla.

Korpisalo keräsi luonnollisesti myös Columbuksen päävalmentajan kehut.

- Korpisalo oli iso osa voittoamme. Hän ei tehnyt juurikaan turhia liikkeitä. Pidin myös hänen olemuksestaan, Blue Jackets -luotsi John Tortorella suitsutti.

Tortorellalla oli ollut tiukka tehtävä valita aloittava maalivahti sunnuntain avauskamppailuun. Toinen vaihtoehto olisi ollut latvialaistulokas Elvis Merzlikins.

- Meillä on kaksi maalivahtia. Sanon sen uudelleen, emme olisi täällä pelaamassa ilman noita kahta jätkää, joten olemme hyvässä tilanteessa tuon pelipaikan suhteen, Tortorella jatkoi.

Blue Jackets ja Maple Leafs kohtaavat seuraavan kerran tiistaina. NHL:n varsinaisiin pudotuspeleihin päääsee kolmella voitolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57