NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pakkovoiton edessä oleva Winnipeg ei ole vielä luovuttanut Patrik Laineen suhteen

6.8.2020 - 07:15:24


Winnipeg Jets pelaa torstaina selkä seinää vasten jääkiekon NHL-liigan pudotuspelien karsintakierroksella. Jets ei tiedä vieläkään saako se kaksi avainpelaajaansa mukaan elintärkeään otteluun.

Winnipeg menetti tähtiyökkääjänsä Patrik Laineen ja Mark Scheifelen sairastuvalle ensimmäisessä mittelössä Calgary Flamesia vastaan viime lauantaina. Laine ja Scheifele ovat olleet sivussa kahdesta viime ottelusta.

- Me emme vieneet suurta osaa joukkueestamme jäälle tänään, koska jätkät pelasivat peräkkäisinä päivinä (maanantaina ja tiistaina). Meillä on parempi käsitys tilanteesta, kun menemme jäälle torstaiaamuna, Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Calgary johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Winnipeg tarvitsisi nyt kipeästi Lainetta ja Scheifelea tai muuten kesäloma voi hyvinkin alkaa jo torstaina. Tietoa kaksikon kohtalosta täytyy vain malttaa odottaa.

- En tiedä vastauta vielä. Tämä on täysin lääketieteellinen juttu. Lääkärit hoitavat tätä hommaa. Jos saamme jätkän jäälle (torstaiaamuna), niin hän on tietenkin paljon lähempänä pelikuntoa, mutta minulla ei ole sitä tietoa ennen torstaita, Maurice pyöritteli Winnipegin verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!