NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Joel Armia ei ole huolissaan nollasaldostaan - "Tiedän, että pystyn pelaamaan paljon paremmin"

12.8.2020 - 08:00:28


Montreal Canadiensin Joel Armia ei saanut pistetiliään auki vielä jääkiekon NHL-liigan karsintakierroksella. Uutta yritystä laitetaan kehiin, kun Montreal kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Philadelphia Flyersin.

- Tiedän, että pystyn pelaamaan paljon paremmin. Yritän vain tehdä töitä joka ilta ja tehdä parhaani. Tiedän, että en ole saalistanut pisteitä, mutta joukkueessame on ollut paljon jätkiä, jotka ovat nousseet esiin ja tehneet pisteitä. Yritän vain tehdä töitä joka ilta ja tiedän, että niitä pisteitä tulee matkan varrella, Armia kertoi Montrealin verkkosivuilla.

Montreal yllätti karsintakierroksella Pittsburgh Penguinsin voitoin 3-1. Nyt vastaan tulee Itäisen konferenssin sijoitussarjan kaikki kolme otteluaan voittanut Philadelphia.

- Olemme ilman muuta altavastaajia, mutta olimme altavastaajia myös karsintakierroksella, joten mikään ei ole muuttunut meidän kannaltamme. Jos ei ole sitä tunnetta, että voi voittaa ottelusarjan, niin on väärässä paikassa, Montrealin hyökkääjä Jonathan Drouin paalutti.

Montrealin muut suomalaiset kunnostautuivat myös pistetilastossa. Artturi Lehkonen kirjautti tehot 1+2. Alkuvuodesta AHL-farmiliigaan lähetetty ja siellä loukkaantunut Jesperi Kotkaniemi teki kaksi maalia Pittsburghia vastaan.

Kotkaniemi, jonka kausi piti olla jo paketissa, on ollut yksi Montrealin positiivisista yllätyksistä.

- KK (Kotkaniemi) oli ilman muuta yksi ratkaisijoista (Pittsburghia vastaan). Hän ei nykyään ajattele paljon, mistä pidän. Hän käyttää isoa kroppaansa. Hän sai vähän lisää lihasta tauon aikana. Hän taklaa ja menee kiekkojen perään. Hän ei odota. Hän ei katsele kuka menee sinne ensimmäisenä. Hän haluaa olla siellä ensimmäisenä, Drouin kehui.

Montreal ja Philadelphia kohtaavat ensimmäisen kerran keskiviikkona. Jatkoon pääsee neljällä voitolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57