NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrik Laineen joukkuekaveri ei kanna kaunaa Calgaryn agitaattorille – "Olen helposti anteeksiantava ihminen"

12.8.2020 - 09:55:49


Patrik Laineen ja Sami Nikun edustaman Winnipeg Jetsin NHL-kausi päättyi karsintasarjaan, kun Calgary Flames tiputti joukkueen jatkosta neljässä ottelussa.

Jetsin suurimmaksi ongelmaksi muodostuivat loukkaantumiset. Sekä Laine että joukkueen ykkössentteri Mark Scheifele loukkaantuivat sarjan avausottelussa, eikä kaksikkoa enää nähty jäällä muissa otteluissa.

Etenkin Scheifelen loukkaantuminen jätti jossiteltavaa, sillä hän sai jalkavamman Flamesin Matthew Tkachukin jyrättyä miehen. Agitaattorina tunnetun Tkachukin taklaus kohdistui tähtisentterin jalkaan, minkä myötä Scheifele jäi makaamaan tuskaisena jäähän.

Jetsin päävalmentaja Paul Maurice sanoi ottelun jälkeen, että Tkachukin taklaus oli "tahallinen, likainen ja törkeä potkaisu".

On totta, että se saattoi maksaa Jetsille puolivälieräpaikan, mutta yhä sairauslomalla oleva Scheifele ei kuitenkaan kanna kaunaa Flamesin nuorelle kohupelaajalle.

- Olen helposti anteeksiantava ihminen. Se tapaus ei vaikuta minun päivittäiseen elämään mitenkään. Minulla ei jäänyt kaunaa häntä kohtaan, Jets-tähti sanoi NHL.comille.

Tkachuk oli pahoitellut tapahtunutta.

- Hän otti minuun yhteyttä myöhemmin. En usko, että hän yritti vahingoittaa minua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!