NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Puolustajan jättisopimus aloitti saman tien siirtohuhut Minnesota Wildissa - "En sano, ettenkö voisi tehdä jotain muuta"

16.9.2020 - 08:15:09


Jääkiekon NHL-liigaseura Minnesota Wild solmi tiistaina seitsemän vuoden jatkosopimuksen Jonas Brodinin kanssa. Pesti on yhteisarvoltaan 42 miljoonaa dollaria.

Brodinin nykyistä sopimusta on jäljellä vielä tuleva kausi. Uusi pesti pitää ruotsalaispakin Wildin nutussa kesään 2028 saakka.

Minnesotalla on nyt neljä todella kovapalkkaista puolustajaa. Jared Spurgeonin sopimus on voimassa kesään 2027, Ryan Suterin kesään 2025 ja Matt Dumban kesään 2023 saakka.

Kun NHL:n palkkakatto pysyy koronapandemian takia samana ainakin jonkin aikaa, niin siirtohuhut lähtivät saman tien liikkeelle Minnesotassa. Moni epäilee voiko Wild käyttää näin ison osan palkkakatostaan neljään puolustajaan. Lisäksi ensi vuonna on edessä laajennusvaraustilaisuus, kun Seattle Kraken liittyy NHL-perheeseen.

Wildin General Manager Bill Guerin ei ainakaan suoraan ampunut siirtohuhuja alas.

- Me voisimme aina ajatella sitä, mutta olemme todella tyytyväisiä nykyiseen puolustuskalustoomme. En sano, ettenkö voisi yrittää tehdä jotain muuta. Jonaksen kanssa oli vähän, että "ensimmäiset asiat ensin". Tehdään ensin jatkosopimus hänen kanssaan ja katsotaan sitten missä tilanteessa oelmme, Guerin kertoi Star Tribune -lehden mukaan.

Dumba on Minnesotan kallispalkkaisista puolustajista ainoa, jonka sopimuksessa ei ole jonkinlaista kauppaamisen kieltävää pykälää. Pelaajan voi toki kaupata siitä huolimatta, jos hän itse suostuu siihen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!