NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Sanoin joukkueelle, että pidetään hauskaa” – NHL-valmentaja Barry Trotz laati taas menestysreseptin

16.9.2020 - 12:35:21


New York Islandersin tilanne Stanley Cupin pudotuspeleissä ehti näyttää jo epätoivoiselta. Mestarivalmentaja Barry Trotz valmisti kuitenkin joukkueelle käärmekeiton, jossa oli tällä kertaa varsin positiivinen maku.

- Sanoin joukkueelle, että pidetään hauskaa. Pelataan niin, ettei jää ainakaan mitään hampaankoloon, Trotz paljasti reseptinsä lehdistötilaisuudessa.

New York Islanders voitti tiistaina Tampa Bay Lightningin jatkoajalla maalein 2-1. Voitot NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa ovat nyt floridalaisille 3-2. Viidennen ottelun avainhahmoja olivat taitohyökkääjä Mat Barzal, kapteeni Anders Lee ja voittomaalin iskenyt Jordan Eberle.

- Eberle on kaveri, joka nauttii näistä tilanteista, hän ei kanna liikaa huolta. Lee taas osoitti hyvää esimerkkiä, blokkasi vastustajan laukauksia ja syötti voittomaalinkin. Barzal toi hyvää energiaa ja oli hyvä kiekollisena, Trotz luetteli.

Itäisen konferenssin mestari kohtaa Stanley Cupin loppuotteluissa lännen mestarin Dallas Starsin. Stars voitti läntisen konferenssin finaaleissa Vegas Golden Knightsin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!