Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Staalin veljeskunnan toiseksi vanhin kaupattiin NHL:ssä

27.9.2020 - 07:45:16


Detroit Red Wings on hankkinut puolustaja Marc Staalin New York Rangersista jääkiekon NHL-liigassa. Red Wings sai kaupassa myös toisen kierroksen varausvuoron kesän 2021 NHL Draftissa. Rangersin saamasta korvauksesta päätetään myöhemmin.

Staal, 33, on edustanut koko uransa New Yorkia. Rangers varasi kanadalaispakin kesän 2005 NHL Draftin ensimmäisellä kierroksella numerolla 12.

Staalin sopimus kattaa vielä tulevan kauden. Hän tuo kokemusta Detroitiin, joka on keskellä uudelleenrakennusprojektia.

- Marc täyttää ison kolon takalinjoillamme. Jonathan Ericsson ja Trevor Daley eivät jatka meillä, joten puolustuksen vasemmalla puolella on kaksi paikkaa täytettävänä. Marc on hyvä ja väkevä puolustaja, isokokoinen, kokenut ja hyvä jäähyjen tappaja, Detroitin General Manager Steve Yzerman sanoi seuran verkkosivuilla.

Marc on Staalin veljeskunnan toiseksi vanhin NHL-kiekkoilija. Nestori Eric Staal kaupattiin juuri Buffalo Sabresiin. Eric on voittanut Stanley Cup -mestaruuden Carolina Hurricanesissa (2006) ja olympiakultaa Kanadan paidassa 2010.

Veljeksistä kolmanneksi vanhin Jordan Staal on Carolina Hurricanesin kapteeni. Jordan juhli Stanley Cup -mestaruutta Pittsburgh Penguinsissa 2009.

Veljeskunnan nuorimmainen Jared Staal pelasi vain kaksi NHL-ottelua.

Marc Staal on kaksinkertainen nuorten maailmanmestari (2006, 2007).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!