Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ihmepiristymisen kokenut Dallasin tähtisentteri hurjastelutuulella - "Tämä on niin mahtava aika kaudesta pelata jääkiekkoa"

27.9.2020 - 08:45:10


Jääkiekon NHL-liigasera Dallas Starsin tähtikeskushyökkääjä Tyler Seguinista taidettiin tehdä jo katoamisilmoitus. Nyt mies on löydetty erittäin hyvissä sielun ja ruumiin voimissa.

Seguin kirjautti lauantaina tehot 0+3, kun Dallas otti 3-2 -pakkovoiton Tampa Bay Lightningista Stanley Cup -finaalisarjan viidennessä mittelössä. Viimeinen syöttöpiste tuli toisessa erässä syntyneestä jatkoaikaratkaisusta.

- Me uskomme. Meillä oli niin hauskaa eilen (perjantaina) ja tänään, Seguin hehkutti NHL:n verkkosivuilla.

Seguin oli saalistanut perjantaina kaksi syöttöpistettä Dallasin jatkoaikatappiossa. Sitä ennen 28-vuotias kanadalainen oli kirjauttanut viimeisessä 12 ottelussa yhden vaivaisen syöttöpisteen. Lähes 10 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavalta pelaajalta odotetaan enemmän.

Nyt on toinen ääni kellossa.

- Tämä on niin mahtava aika (kaudesta) pelata jääkiekkoa ja nämä ottelut ovat olleet niin hyviä. Meille on kerrottu, että olemme altavastaajia - mitä olemmekin - joten me nautimme siitä ja pidämme hauskaa, viimeisessä kahdessa ottelussa tehot 0+5 tilastoinut Seguin reimuitsi.

Seguin voitti tulokaskautensa 2010-11 päätteeksi Stanley Cup -mestaruuden Boston Bruinsin paidassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!