Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Stanley Cupin pudotuspelien parhaan pelaajan palkinto vihdoin puolustajalle?

27.9.2020 - 12:37:15


Stanley Cupin pudotuspelien parhaan pelaajan palkinnon on korkea aika mennä puolustajalle. Tampa Bay Lightningin NHL-puolustaja Victor Hedmanin on oltava yksi keskeisistä ehdokkaista Conn Smythe Trophyyn, etenkin jos Tampa Bay voittaa mestaruuden.

Hedman on joukkueensa alakerran selkeä johtaja, ja pudotuspelimaalejakin hän on tehnyt puolustajalle huimaavat kymmenen.

Ns. suuren työsulun (2004-2005) jälkeen vain kaksi puolustajaa on saanut Conn Smythe Trophyn: Chicago Blackhawksin Duncan Keith (2015) ja Anaheim Ducksin Scott Niedermayer (2007).

Lauantaina Tampa Bay hävisi Dallas Starsille Stanley Cupin viidennessä loppuottelussa maalein 2-3. Tampa Bay johtaa sarjaa voitoin 3-2, ja mestaruus on maanantaina katkolla.

- Tappiota ei tietenkään koskaan toivo, joten onhan tämä pettymys. Tietenkin tiesimme, että kova sarja tulee. Meillä oli hyviä paikkoja. Tämä ei ollut kuitenkaan meidän iltamme. Pidämme pään kylmänä ja odotamme innokkaasti seuraavaa peliä, Hedman perkasi lehdistötilaisuudessa.

Useimmiten Conn Smythe Trophy menee ykkösmaalivahdille tai pisteitä linkoaville hyökkääjille. Puolustajat jäävät tässä(kin) kisassa usein aliarvostettuun asemaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34