Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrik Laine ja Mikael Granlund nousivat puheenaiheiksi USA:n mediassa

19.10.2020 - 10:00:00


Mikael Granlund ja Patrik Laine ovat kuumaa siirtotavaraa jääkiekon NHL:ssä. Heidän tulevaisuutensa kiinnostavat myös pohjoisamerikkalaisia tiedotusvälineitä.

Yhdysvaltalainen jääkiekkomedia The Daily Goal Horn otti sekä Granlundin että Laineen puheenaiheiksi viikonvaihteessa. Laineen ja Winnipeg Jetsin tiet ovat erkanemassa.

- Tilanne on kuin ruma avioero. Jets voisi ehkä vielä korjata suhteen, mutta silti vaikuttaa, ettei paljon ole tehtävissä, kirjoittaa The Daily Goal Horn.

Granlund, joka on viimeksi pelannut Nashville Predatorsissa, on puolestaan rajoittamaton vapaa agentti. Hyökkääjästä odotettiin supertähteä, kun hän lähti NHL:ään kahdeksan vuotta sitten. Uraan ovat kuitenkin kuuluneet farmikomennukset, jatkuvat siirtopuheet sekä pelipaikan vaihtuminen laidan ja sentterinroolin välillä.

- Jos Granlundin NHL-uralle joskus oli käsikirjoitus, ei sitä ainakaan ole seurattu. Hän tuli NHL:ään fanfaarien saattelemana, mutta usein esitykset ovat olleet kaikkea muuta kuin säväyttäviä, amerikkalaismedia kiteyttää.

The Daily Goal Horn:
www.thedailygoalhorn.com


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!