Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Arvostetut kiekkotoimittajat uskovat Miro Heiskasen taistelevan NHL:n parhaan puolustajan tittelistä

13.1.2021 - 14:21:03


The Athletic -sivuston arvostettu jääkiekkotoimitus uskoo Dallas Starsin Miro Heiskasen olevan alkavan NHL-kauden parhaimpia puolustajia.

Asia selviää toimittajien kyselyssä. Toimittajat tekivät omat veikkauksensa NHL:n parhaista eri palkintokategorioissa.

Heiskanen oli lopulta kolmas parhaan puolustajan Norris Trophy -äänestyksessä. Toimittajat uskovat, että pysti menee Tampa Bay Lightningin Victor Hedmanille, joka keräsi 26,83 prosenttia kaikista äänistä. Heiskasen osuus oli 14,63 prosenttia.

Hedmanin ja Heiskasen väliin mahtui Columbus Blue Jacketsin Seth Jones 19,51 prosentin osuudellaan.

Toimittajat siis uskovat, että Heiskanen tulee jättämään taakseen sellaisia nimiä kuin Roman Josi ja Alex Pietrangelo, mikä olisi jättimäisen kova suoritus.

Toimittajat eivät uskoneet muiden suomalaisten nousevan terävimpään kärkeen palkintokategorioissa. Boston Bruinsin Tuukka Rask nostettiin kahdeksanneksi todennäköisimmäksi parhaan maalivahdin Vezina Trophyn voittajaksi.

New York Rangersin Kaapo Kakkoa pidetään puolestaan kuudenneksi todennäköisimpänä läpimurtopelaajana, mutta läpimurtopelaajille ei jaeta palkintoja.

Äänestyksestä selvisi myös se, että Colorado Avalanche on toimittajien mestarisuosikki ja Avalanchen Nathan MacKinnon suosikki runkosarjan sekä pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Pistepörssin voiton uskotaan menevän Edmonton Oilersin Connor McDavidille.

Lähde: https://theathletic.com/2311438/2021/01/12/nhl-predictions-for-2020-21-season-projecting-the-stanley-cup-mvp-and-more/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!