Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

”Jesse Puljujärvi on ollut fantastinen”

25.01.2021 - 10:39:00


Jesse Puljujärven uusi NHL-tuleminen on merkittävä puheenaihe Suomessa, mutta myös Edmonton Oilersin kotimaassa Kanadassa.

Sunnuntaina Puljujärvi pääsi Oilersin ykkösketjuun megatähti Connor McDavidin rinnalle. Oilers kampesi 4-3-vierasvoiton Winnipeg Jetsistä Suomen aikaa varhain maanantaina.

Jamie McLennan, kanadalaismedia TSN:n asiantuntija ja entinen NHL-maalivahti, lausui ”Puljusta” mojovat mainesanat Jets-kamppailun jälkeen.

- Paluunsa jälkeen hän on ollut fantastinen. Hän käyttää nopeuttaan, kokoaan ja kovaa laukaustaan hyvin. Hän ei pettänyt saatuaan mahdollisuuden ykkösketjussa. Hän sai melskettä aikaan niin keskijäällä kuin maalinedustalla, McLennan arvioi TSN:n lähetyksessä.

- Ykkösketjussa (Puljujärven syrjäyttämä) Zach Kassian ei pelannut hyvin, joten nyt ketju on paljon tasapainoisempi, huomautti McLennan.

Puljujärvi aloitti NHL:ssä syksyllä 2016, mutta ensimmäinen kolmen vuoden rupeama oli pettymys AHL-komennuksineen. Jets-ottelussa Puljujärvi sai yhden syöttöpisteen. Voittomaalin Leon Draisaitl teki kamppailun viimeisellä sekunnilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!