Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Aleksander Barkov ylistää Floridan uutta ruotsalaispelaajaa: "Valtavan tärkeä"

27.01.2021 - 15:13:00


NHL-seura Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov on ollut todella vaikuttunut joukkueen syyshankinta Patric Hörnqvististä.

Kokeneesta ruotsalaisesta odotettiin kärkikenttien pelaajaa Floridassa, mutta harva uskoi laitahyökkääjän aloittavan kauttaan tähän tahtiin. Hörnqvist, 34, on tehnyt Panthersin kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa neljä täysosumaa ja yhden syöttöpisteen.

Hörnqvist siirtyi Floridaan Pittsburgh Penguinsista, jossa hänen maalimääränsä olivat lähteneet laskuun. Nyt konkari näyttää kuitenkin tekevän uutta tulemista.

Tiistain kierroksella ruotsalainen teki Panthersin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä ottelussa 3-3-tasoituksen vain kolme sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Hän nousi esiin myös voittolaukauskisassa ja ratkaisi voiton Panthersille.

Kapteeni Barkov antoikin ottelun jälkeen isot kehut tuoreelle Panthers-tähdelle.

- Hän on ollut valtavan tärkeä pelaaja meille, ja sitä hän tulee olemaan koko kauden ajan, Barkov ylisti NHL.comin mukaan.

Barkov ei nosta esiin vain Hörnqvistin maalimääriä.

- Hän tuo pukuhuoneeseen johtajuutta, tekee isoja maaleja ja näyttää muille esimerkkiä. Siitä on iso apu, kun pukuhuoneessa ja jäällä on hänen kaltainen konkari.

Panthersin kausi on alkanut mallikkaasti, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan. Hörnqvist on päässyt maalin makuun jokaisessa pelissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!