Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Esa Tikkanen lyttäsi NHL-hyökkääjän toiminnan – "Ennen tuollainen käytös ei tullut kuuloonkaan"

27.01.2021 - 18:04:00


Kiekkolegenda Esa Tikkanen ei ollut Unibetin bloginsa perusteella kovin yllättynyt siitä, että Patrik Laine kaupattiin Columbus Blue Jacketsiin.

– Pitkään on tiedetty, että Jarmo Kekäläinen (Columbuksen GM) haluaa Laineen. Jetsillä taas ei ollut millään varaa pitää 'Patea', kauden jälkeen hän olisi lähtenyt kuitenkin. Odotettu kauppa tämä siis oli, näki Tiki.

- Nyt huomio keskittyy siihen, millaisen roolin Laine saa Columbuksessa. Löytääkö valmentaja John Tortorella Laineelle hyvän sentterin? Winnipegissä Lainetta peluutettiin väärällä laidalla ja muutenkin oudosti. Hän on puhdas sniper. Jos Laine saa paikan ykkösylivoimassa ja rinnalleen laatusentterin jakelemaan paikkoja, maaleja tulee varmasti.

Toiseen suuntaan Winnipegiin lähteneen Pierre-Luc Dubois'an käytös ei miellyttänyt entistä NHL-huippua. Dubois'n viimeinen peli Columbuksessa oli surullista katsottavaa, ja hänet penkitettiin yli kahdeksi eräksi.

– En ymmärrä tuollaisia Dubois'n kaltaisia pikkupoikia nykypäivänä. Halutaan ensin rahaa että viitsitään pelata. Ennen tuollainen käytös ei tullut kuuloonkaan. Ensin piti pelata ja sitten sai rahaa, tylytti Tikkanen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!