Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

NHL-supertähden väitetään lyöneen nuorta naista - supertähti kiistää Venäjältä tulleet väitteet

22.02.2021 - 19:10:00


NHL-supertähti Artemi Panarin on vetäytynyt toistaiseksi sivuun NHL-seura New York Rangersin toiminnasta. Syynä on Venäjällä julkaistu kohua herättänyt artikkeli.

Sports kertoo jutussaan, että Panarin on väitetysti lyönyt naista baarissa.

KHL-valmentaja Andrei Nazarov väittää kyseisessä jutussa, että Panarin olisi lyönyt useamman kerran 18-vuotiasta naista Venäjällä baarissa.

Kyseinen tapahtuma on väitteen mukaan sattunut jo vuonna 2011. Panarin oli lähtenyt KHL-ottelun jälkeen baariin, missä kyseinen pahoinpitely on väitetysti tapahtunut.

Nazarov väittää, että Panarin olisi tapauksen jälkeen pidätetty ja tapausta olisi yritetty painaa villaisella.

- Poliisin kanssa on neuvoteltu. En ole ollut niissä mukana, mutta kuulin 40 000 euron käteisestä rahasta, millä tapausta on yritetty jarrutella, Nazarov kertoi.

On olemassa myös mahdollisuus, että Nazarovin lausunto liittyy siihen, että Panarin on aiemmin arvostellut voimakkaasti Venäjän presidentti Vladimir Putinia. Nazarov tunnetaan Putinin kannattajana. Panarin on muun muassa tuoreeltaan vaatinut, että oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi vapautettaisiin.

New York Rangers julkaisi hetki sitten tiedotteen, missä se kertoi Panarinin kiistävän Nazarovin väittämän. Panarinin mukaan häntä yritetään mustamaalata hänen poliittisten kannanottojensa vuoksi.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!