Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Edmontonin supertähdet hurjina - Mikko Koskinen voitti kolmen viikon tauon jälkeen

8.04.2021 - 5:50:00


Leon Draisaitl ja Connor McDavid hurjastelivat Edmonton Oilersin voittoon jääkiekon NHL-liigassa keskiviikkona. Edmonton löi Ottawa Senatorsin vieraissa 4-2.

Mikko Koskinen torjui Edmontonin tolppien välissä 28 laukausta. Hän oli voittanut edellisen kerran 18. maaliskuuta. Välissä ei ollut kuin yksi tappio, mutta Mike Smith on hoitanut viime aikoina suurimman osan Oilersin torjuntatöistä.

Hattutempun tehnyt Draisaitl kirjautti tehot 3+1. Sakslaisen kauden saldo 22+39=61 oikeuttaa NHL:n pistepörssissä toiseen sijaan.

- Tässä liigassa on muutamia loistavia maalintekijöitä. Draisaitl on siellä aivan kärkipäässä. Hän ja Aleksandr Ovetshkin ovat mielestäni kaksi tappavinta laukojaa liigassa, McDavid näki NHL:n verkkosivuilla.

McDavid saalisti tehot 1+3. Kanadalainen johtaa NHL:n pistepörssiä saldollaan 23+45=68.

- McDavid on liigan paras syöttäjä. Hän löytää ne pienet saumat. Minun tehtäväni on löytää avoin paikka, jotta hänellä on helppo toimittaa kiekko sinne. Sitten pitää vain olla valmiina, Draisaitl kertoi.

Jesse Puljujärvi sai Edmontonin hyökkääjistä kolmanneksi eniten jääaikaa (17.12) McDavidin (23.40) ja Draisaitlin (23.28) jälkeen, mutta jäi kiikaritehoille. Puljujärvi on kirjauttanut viimeisessä kuudessa ottelussa yhteensä vain yhden syöttöpisteen.

Edmonton nousi NHL:n North-divisioonassa toiselle sijalle. Kärkijoukkue Toronto Maple Leafs on seitsemän pisteen karkumatkalla. Ottawa jatkaa divisioonan jumbosijalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!