Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Suomalaiselta farmihyökkääjältä hieno tarjoilu jatkoaikamaaliin

8.04.2021 - 9:00:00


Hyökkääjä Otto Somppi jatkoi hyvää kauttaan jääkiekon farmiliiga AHL:ssä keskiviikkona. Somppi auttoi Syracuse Crunchin 4-3 -jatkoaikavoittoon Rochester Americansista.

Somppi syötti Alex Barre-Boulet´n viimeistelemän jatkoaikaratkaisun. Rochester-vahti Ukko-Pekka Luukkonen pysäytti Barre-Boulet´n ensimmäisen yrityksen, mutta Crunch-hyökkääjä sai tyrkättyä irtokiekon sisään.

Somppi on kerännyt kauden 16 ottelussa tehot 4+8=12. Hän on vetänyt viimeiset seitsemän kamppailua piste per ottelu -tahdilla.

Illan suomalaismaalista vastasi Rasmus Kupari. Los Angeles Kingsin huippulupaus viimeisteli loppunumerot tyhjiin, kun Ontario Reign löi San Diego Gullsin vieraissa 4-2. Kuparin kauden AHL-saldo on nyt 21 ottelua ja 5+13=18 pistettä.

Illan tehokkain suomalainen oli Hartford Wolf Packin puolustaja Tarmo Reunanen. Kuparin tapaan tänä vuonna NHL-debyyttinsä tehynyt Reunanen kirjautti kaksi syöttömerkintää, kun Hartford jyräsi Bridgeport Sound Tigersin 7-2. Reunanen on saalistanut kauden 14 AHL-ottelussa 3+8=11 pistettä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!