Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Sanavalmis NHL-maalivahti Antti Raanta nauratti lehdistöä

24.09.2021 - 9:38:00


NHL:ssä Carolina Hurricanesilla on taas vahva suomalaisedustus. Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen kuuluvat johtohahmoihin. Uudet hankinnat ovat maalivahti Antti Raanta ja hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi.

Raanta on nyt neljännessä NHL-joukkueessaan. Chicagossa, NY Rangersissa ja Arizonassa ei irronnut ykköstorjujan asemaa, ja sama jatkunee Canesissa. Frederik Andersen on joukkueen todennäköinen ykkösmaalivahti.

- ”Freddie” on todella kiva kaveri, joskin aika hiljainen. Ennen pitkää löydämme varmaan saman aaltopituuden. Yritän auttaa häntä ja oppia häneltä, mutta toisaalta puskemme toisiamme eteenpäin, Raanta kertoi lehdistötilaisuudessa.

Raanta, 32, on pelannut pudotuspelit mukaan lukien hieman yli 200 ottelua NHL-väreissä. Hän on kokenut kaveri muihin Canes-suomalaisiin verrattuna.

- Sebastian on fiksu kaveri ja yksi johtajista täällä. Teuvo on hiljaisempi, mutta kun hän alkaa vitsailla, hauskaa tulee varmasti. Olen sen verran vanhempi, että tunnen itseni melkeinpä heidän isäkseen. Minulla on lapsia kotona, kiva, että on lapsia hallillakin, Raanta lohkaisi ja sai lehdistön naurunremakkaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58