Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Vastustajat varokoon – NHL:n aliarvostetuin maalitykki tekee paluun

24.09.2021 - 10:25:00


NHL-seura New York Islanders voi katsella todella optimistisesti kohden alkavaa kautta. Kapteeni Anders Leen paluu on vain yksi Islesin ilonaiheista.

Viime kaudella Lee joutui syrjään jo maaliskuussa loukkaantumisen takia. Hän on kenties NHL:n aliarvostetuin maalinsylkijä – mies nousee harvoin otsikoihin, vaikka parhaalla kaudellaan hän on iskenyt 40 maalia.

- Viime loppukauden seuraaminen sivusta oli rankkaa, mutta toisaalta inspiroivaa. Nyt fiilis on hyvä, ja pystyn treenaamaan ilman rajoitteita. Kuntoutuminen jatkuu, ja tähtäimessä on vahvasti runkosarjan ensimmäinen ottelu, Lee kertoi lehdistötilaisuudessa.

Isles on mennyt Stanley Cupin pudotuspeleissä neljän parhaan joukkoon kahdesti perättäin. Lee pelaa todennäköisesti Islesin ykkösketjussa taitavan keskushyökkääjän Mat Barzalin rinnalla. Barzal on tietysti iloinen ketjukaverin paluusta.

- Hienoa ja helpottavaa, että hän on taas mukana. Hän on hyvässä kunnossa ja ampuu hyvin, joten asiat alkavat näyttää normaaleilta, Barzal kommentoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58