Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

”Eeli Tolvasella on uskomaton laukaus, tuollaista ei voi opettaa”

24.09.2021 - 14:22:00


Nashville Predatorsin NHL-hyökkääjä Eeli Tolvanen pyrkii jatkamaan läpimurtoaan maailman parhaassa jääkiekkoliigassa. Predatorsin tähtipuolustaja ja kapteeni Roman Josi puhuu suomalaisesta varsin myönteiseen sävyyn.

– Hän pelasi erittäin hyvän kauden. Hänen lahjakkuutensa on tiedetty aina, mutta viime kaudella hän löysi uuden tason ja alkoi saada suurempaa roolia, varsinkin ylivoimapelissä, Josi sanoi NHL:n virallisilla verkkosivuilla (www.nhl.com/fi).

Tolvanen pelasi teini-ikäisenä USHL-liigassa niin vakuuttavasti, että Predators varasi nuorukaisen draftin ensimmäisellä kierroksella vuonna 2017. KHL:n Jokereissakin luisti hyvin, mutta sopeutuminen NHL:ään ei sujunutkaan hetkessä.

Viime kaudella alkoi vihdoin syntyä jälkeä. Tolvanen oli Predsin paras ylivoimamaalien tekijä (6). Hän viimeisteli kaikkiaan tehopisteet 11+11.

– Hän on luontainen maalintekijä, jolla on uskomaton laukaus. Maalintekoa ei voi oikeastaan opettaa, ja se on jääkiekossa yksi vaikeimmista asioista. Odotan ja tiedän, että tästä kaudesta tulee hänelle vielä edellistä parempi, sanoo Josi.

NHL:n suomenkielisessä artikkelissa Josi hehkuttaa Tolvasta ja maalivahti Juuse Sarosta:
www.nhl.com/fi/news/josi-odottaa-paljon-sarokselta-ja-tolvaselta/c-326273150


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58