Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Montreal Canadiensissa jo paniikkinappulan paikka? - viimeksi näin surkeaa Saku Koivun tulokaskaudella

20.10.2021 - 7:40:00


Viime kesänä Stanley Cup -finaaleihin saakka edenneen Montreal Canadiensin kausi on alkanut katastrofaalisissa merkeissä jääkiekon NHL-liigassa. Canadiens kärsi tiistaina 0-5 -kotitappion San Jose Sharksille.

Montreal on nyt hävinnyt kauden kaikki neljä otteluaan. Viimeksi Canadiensin sesonki on alkanut näin synkästi 1995-96, jolloin ranskankielisen Kanadan ylpeys hävisi viisi ensimmäistä otteluaan. Se oli Saku Koivun tulokaskausi NHL:ssä.

- Eiköhän jokainen jätkä tiedä, että tämä ei riitä. Jos tämä vaatii pelaajien keskinäisen palaverin, niin sitten täytyy tehdä niin. Mutta meidän ei pitäisi olla siinä tilanteessa, kun kautta on pelattu neljä ottelua, Montrealin puolustaja Jeff Petry jyrisi NHL:n verkkosivuilla.

Montrealin maaliero on 3-15. Canadiensin nuoret tähdet Nick Suzuki ja Cole Caufield ovat vetäneet kaikki neljä ottelua kiikaritehoilla.

- Meidän pitää palata perusasioihin. Meidän pitää tukea toisiamme. Me luistelemme monesti pois kiekosta ja jätämme jätkät oman onnensa nojaan. Me emme pelaa viiden pelaajan yksikkönä. Me emme pääse mihinkään pelaamalla tuolla tavalla, Petry jatkoi.

Montreal isännöi torstaina Jesperi Kotkaniemeä ja Carolina Hurricanesia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!