Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Luukkuvahdista sankariksi - Jesse Puljujärven suomalainen seurakaveri otti isoja koppeja: ”Halusin vain pitää hauskaa"

20.10.2021 - 8:45:00


Maalivahti Mikko Koskinen ja hyökkääjä Jesse Puljujärvi lukeutuivat Edmonton Oilersin näkyvimpien pelaajien nippuun NHL:n viime yön kierroksella. Oilers peittosi Anaheim Ducksin maalirikkaassa ottelussa numeroin 6-5.

Puljujärven upea vire jatkui tällä kertaa kahden syöttöpisteen merkeissä. Koskinen puolestaan oli kuin muuri tolppien välissä.

Luukkuvahtina ottelun aloittanut Koskinen, 33, luisteli tositoimiin Anaheimin neljännen maalin jälkeen, jolloin hän korvasi loukkaantuneen Mike Smithin. Kertaalleen antautumaan joutunut Koskinen pelasi loistavasti ja teki 20 tärkeää torjuntaa.

Ottelussa uransa 200. NHL-maalin viimeistellyt Oilers-hyökkääjä Leon Draisaitl painottaa, että Koskinen joutui todella kovaan paikkaan.

- Ei ole helppoa tulla kylmänä tällaiseen peliin, mutta hän teki mahtavaa työtä. Hän otti isoja torjuntoja juuri silloin, kun me niitä tarvitsimme. Hän oli todella hyvä, Draisaitl hehkuttaa Koskista seuransa verkkosivuilla.

Koskinen puolestaan korostaa, että hän ei ottanut paineita tilanteesta. Hän tuli vain nauttimaan.

- Kuten sanoin jo kauden alussa, haluan vain pitää hauskaa. Et halua tietenkään nähdä ”Smittyn” loukkaantuvan, mutta kun menin sinne, niin halusin pitää hauskaa. Se oli minun ajatukseni, Koskinen muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08