Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Philadelphia voittoon Rasmus Ristolaisen Flyers-debyytissä - toinen uusi mies ratkaisi

21.10.2021 - 5:10:00


Puolustaja Rasmus Ristolainen teki ensiesiintymisensä Philadelphia Flyersin paidassa jääkiekon NHL-liigassa keskiviikkona. Philadelphia kukisti hyökkääjä Erik Haulan Boston Bruinsin kotonaan 6-3.

Ristolainen sai Flyers-debyytissään jääaikaa 18.37 ja jäi plusmiinustilastossa yhden pykälän pakkasen puolelle. Hän luisteli Philadelphian kakkospakkiparissa Travis Sanheimin rinnalla. Ristolainen kirjautti tilastoihinsa myös kaksi laukausta kohti maalia, kaksi taklausta ja kaksi blokkia.

Philadelphia hankki Ristolaisen kesällä Buffalo Sabresista. Hän oli sivussa kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta ylävartalon vamman takia.

Philadelphia johti kamppailua jo 3-1, mutta Boston tuli toisessa erässä rinnalle Taylor Hallin ja Brad Marchandin osumilla. Flyersin 4-3 -voittomaalin teki Cam Atkinson heti kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla. Kesällä Columbus Blue Jacketsista hankittu Atkinson vastasi myös ottelun avausosumasta.

Travis Konecny kasvatti Philadelphian etumatkaa päätöserässä. Sean Couturier sinetöi Flyersin voiton tyhjiin.

Philadelphia on menettänyt kolmessa ottelussaan yhden sarjapisteen. Bostonilla on nyt tilillään yksi voitto ja yksi tappio.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08