Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jesperi Kotkaniemellä erityinen ilta edessään - "Tämä oli merkitty kalenteriini"

21.10.2021 - 7:20:00


Yksi jääkiekkoliiga NHL:n kesän isoista uutisista oli Jesperi Kotkaniemen siirtyminen Montreal Canadiensista Carolina Hurricanesiin. Suomalaishyökkääjä laittoi nimensä Carolinan tarjoamaan 6,1 miljoonan dollarin arvoiseen yhden vuoden sopimuspaperiin. Montrealilla oli oikeus vastata tarjoukseen ja pitää Kotkaniemi riveissään, mutta päätti lopulta päästää nuorukaisen menemään ja otti korvauksena työehtosopimuksen määräämät varausvuorot.

Nyt Kotkaniemi palaa entiseen kotihalliinsa. Hurricanes vierailee Montrealissa torstaina.

Kotkaniemeltä kysyttiin lehdistötilaisuudessa pelkääkö hän joutuvansa Canadiens-fanien buuausten kohteeksi päätöksensä takia.

- Eiköhän jokaisella ole oma mielipiteensä siitä. Minä tein vain sen, mikä oli minulle parhaaksi sillä hetkellä. Jokainen tehköön mitä haluaa. Sanotaan niin, NHL-uransa kolme ensimmäistä vuotta Montrealissa viettänyt Kotkaniemi kuittasi.

Kotkaniemi ei ole vielä avannut pistetiliään Hurricanes-paidassa, mutta Carolina on voittanut molemmat ottelunsa. Montreal on puolestaan hävinnyt kaikki neljä otteluaan.

- Tämä on kalenterissani yksi ottelu, jota odotin. Siitä tulee hauskaa. Näen vanhoja joukkuekavereita ja muutamia faneja. Siitä tulee riemukasta, Kotkaniemi jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!