Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Anton Lundellilla taas kahden tehopisteen ilta - Florida jatkaa vakuuttavaa menoaan

22.10.2021 - 5:25:00


Anton Lundell vietti toista peräkkäistä kahden tehopisteen ottelua jääkiekon NHL-liigassa torstaina. Lundellin Florida Panthers kukisti Colorado Avalanchen kotonaan 4-1.

Lundell (1+1) merkittiin toiseksi syöttäjäksi ottelun avausosumaan, jonka viimeisteli Sam Reinhart. Osuma oli kesällä Buffalo Sabreista hankitulle Reinhartille ensimmäinen Panthers-paidassa.

Lundell sinetöi Floridan voiton tyhjiin. Hän oli kirjauttanut NHL-uransa ensimmäiset tehopisteet 1+1 Floridan edellisessä ottelussa tiistaina.

Florida on voittanut kauden neljä ensimmäistä otteluaan. Panthers löi kauden avauksessaan Pittsburgh Penguinsin ja on sen jälkeen kukistanut mestarisuosikkeihin lasketut New York Islandersin, Tampa Bay Lightningin sekä Coloradon.

Floridan Aleksander Barkov jäi ensimmäisen kerran tällä kaudella kiikaritehoille. Hyökkääjä Eetu Luostarinen teki kauden ensiesiintymisensä Panthers-paidassa. Floridan puolustajat Markus Nutivaara ja Olli Juolevi ovat loukkaantuneiden kirjoissa.

Mikko Rantanen iski Coloradon ainoan osuman torstaina. Hän siivosi kiekon verkkoon lähietäisyydeltä ja tasoitti 1-1:een avauserän lopussa.

Tehot 2+2 tähän mennessä kerännyt Rantanen on päässyt pisteille Coloradon kaikissa neljässä ottelussa. Avalanche voitti kauden avauskamppailunsa, mutta on hävinnyt sen jälkeen kolme kertaa putkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08