Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Anton Lundell on yksi hyvä syy Aleksander Barkovin hymyyn: "Meillä on hauskaa"

22.10.2021 - 9:23:00


Aleksander Barkovin kipparoimalla Florida Panthersilla menee lujaa NHL:ssä. Panthers on voittanut kauden neljä ensimmäistä otteluaan ja Barkovin hymy on herkässä.

Siitäkin huolimatta, että Barkov jäi tällä kaudella ensimmäistä kertaa kiikaritehoille, kun Panthers kynsi viime yön kierroksella Colorado Avalanchesta 4-1 -voiton. Barkovilla on koossa neljästä ottelusta viisi (2+3) tehopistettä.

- Meillä on juuri nyt hauskaa. Olemme työskennelleet ahkerasti ensimmäisestä päivästä lähtien, kun tulimme jäälle, Barkov kehuu joukkueensa työmoraalia.

- On se sitten jäällä tai salissa, niin olemme viihtyneet toistemme seurassa. Olemme voittaneet tähän mennessä paljon hyviä joukkueita, Barkov jatkaa seuransa verkkosivuilla.

Barkovilla on ollut henkilökohtaisesti iso ja ilmeisen onnistunut rooli myös Anton Lundellin väkevän esiinmarssin takana.

Lundell on käynnistänyt ensimmäisen kautensa taalaliigassa todella räväkästi. Lundellilla on koossa 4 (2+2) tehopistettä. Lundell (1+1) vietti Coloradoa vastaan jo kauden toista kahden tehopisteen iltaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08