Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Suomalaishyökkääjän päivä: kutsu ylös, NHL-jäille yli puolentoista vuoden tauon jälkeen ja ensimmäinen NHL-tehopiste

25.11.2021 - 5:30:00


NHL-seura New York Islanders nosti Otto Koivulan farmista keskiviikkona. Suomalaishyökkääjä oli samana iltana Islandersin kokoonpanossa kotiottelussa paikalliskilpailija New York Rangersia vastaan.

Koivula on kerännyt tällä kaudella AHL:n Bridgeport Islandersin riveissä pelaamissaan 17 ottelussa 3+12=15 tehopistettä. Hän johtaa suomalaisten AHL-pistepörssiä.

Keskiviikon ottelu oli Koivulalle 13:s NHL:ssä. Edelliset 12 NHL-peliä tulivat kaudella 2019-20. Hän oli pelannut NHL:ssä viimeksi 5. maaliskuuta 2020.

Islanders hävisi keskiviikkona Rangersille 1-4. Kyseessä oli paikalliskilpailijoiden ensimmäinen kohtaaminen viime viikolla avatussa Islandersin tuliterässä UBS Arenassa.

Andy Andreoff ohjasi Islandersin 1-2 -kavennuksen Koivulan laukauksesta, mutta siihen isäntien nousu päättyi. Tehopiste oli Koivulalle ensimmäinen NHL:ssä.

Kaapo Kakko oli pohjustamassa Rangersin ja ottelun viimeistä maalia. Kakko on kirjauttanut kauden kaikki kuusi (3+3) tehopistettään viimeisessä viidessä ottelussa.

Islanders on nyt hävinnyt seitsemän ottelua putkeen. Tappioista kolme viimeistä ovat tulleet UBS Arenan kolmessa ensimmäisessä ottelussa.

Islanders kärsii tällä hetkellä sekä koronan että loukkaantumisten aiheuttamista poissaoloista. Tulokaspuolustaja Robin Salo pelasi Islandersin piadassa kolmannen NHL-ottelunsa.

Rangers on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan kuusi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08