Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jesse Puljujärvellä julma kohtalo - kovanaama riisti suomalaisen paikan tehomiesten rinnalla: ”Rakastamme pelaamista hänen kanssaan”

25.11.2021 - 9:27:00


Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi koki tylyn kohtalon ennen viime yön NHL-ottelua Arizona Coyotesia vastaan. Puljujärvi heivattiin Oilersin ykkösketjusta Leon Draisaitlin ja Connor McDavidin rinnalta kolmosketjuun. Puljujärven paikan ottanut Zak Kassian kiitti komeasti kunniasta.

Oilers otti Arizonasta 5-3 -vierasvoiton ja paremminkin kovanaamana tunnettu Kassian kirjautti tililleen tehot 1+2. Draisaitlilla ei näyttänyt olevan ikävä Puljujärveä.

- Hän (Kassian) tietää, miten pelata hyvien pelaajien kanssa. Hän lukee peliä todella hyvin, Draisaitl kehuu seuransa verkkosivuilla.

- Hän ajaa isolla kropallaan maalille. Hän tietää minne mennä ollakseen tehokas ja hän tekee meille tilaa luodaksemme tilanteita. Rakastamme pelaamista hänen kanssaan. Hän on loistava pelaaja ja hänellä oli suuri ilta tänään, Draisaitl jatkaa Kassianin hehkutusta.

Puljujärvi pelasi ottelussa 12.11 minuuttia ilman tehomerkintöjä. Puljujärvellä on koossa 19 ottelusta tehot 6+9=15. Kassianin saldo näyttää 15 ottelusta 8 (4+4) pistettä.

Draisaitl johtaa Edmontonin sisäistä pistepörssiä lukemin 20+20=40. McDavid on toisena tehoin 14+22=36.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08