Tulikuuma suomalaisveskari häärää häikäisevässä iskussa NHL:ssä - ”Uskomattomia torjuntoja!”

28.11.2021 - 8:04:00


Maalivahti Mikko Koskinen ja hyökkääjä Jesse Puljujärvi nousivat Edmonton Oilersin sankareiksi viime yön NHL-kierroksella. Koskinen kirjautti tililleen 36 torjuntaa ja kahdeksan ottelun mittaisen maalittoman putkensa katkaissut Puljujärvi iski voitto-osuman, kun Oilers peittosi Vegas Golden Knightsin 3-2 -numeroin.

Koskinen on tehnyt koko kauden häikäisevää työtä Edmontonin tolppien välissä. Koskinen on pelannut 13 ottelua ja hävinnyt niistä vain kaksi.

Oilersin kanadalaishyökkääjä Ryan Nugent-Hopkins oli jo suorastaan haltioissaan Koskisen otteista Vegas-ottelussa.

- Melko erityistä, se on varmaa, Nugent-Hopkins käynnisti Koskisen hehkutuksen ottelun lehdistötilaisuudessa.

- Minusta hän teki ottelun alussa ainakin viisi todellista huippuluokan pelastusta. Joukkueena emme haluaisi hänen joutuvan tekemään niitä, mutta ne olivat uskomattomia torjuntoja! Koskinen oli vakaa ja me tarvitsemme häntä myös myöhemmin, Nugent-Hopkins jatkoi.

Koskinen jakoi puolestaan kehuja Edmontonin kanadalaispuolustaja Kris Russellille ja todellakin hyvästä ja hienosta syystä: Russell blokkasi huikeasti jo NHL-uransa 1999 laukauksen. Russell nousi samalla blokkaustilaston piikkipaikalle Brent Seabrookin ohi.

- Uskon, että joukkueemme sai paljon energiaa, kun Kris Russell teki nämä kaksi blokkia ottelun alkupuolella ja hänestä tuli kaikkien aikojen ykkönen blokatuissa laukauksissa. Se on hämmästyttävää. Me olemme kaikki iloisia hänen puolestaan.

NHL:n tulokset 28.11.:
Florida-Seattle 1-4
Detroit-Buffalo 3-2 ja.
Los Angeles-Ottawa 4-2
Pittsburgh-Montreal 3-6
Vegas-Edmonton 2-3
Arizona-Dallas 2-3
St. Louis-Columbus 6-3
Colorado-Nashville 6-2
Calgary-Winnipeg 2-4


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45